Вхід | Реєстрація

Замість Каплатого військкомат очолив Ніколаєнко

Замість Каплатого військкомат очолив Ніколаєнко

Як стало відомо, у Кобеляцькому районному військовому комісаріаті змінився керівник. Замість підполковника Сергія Миколайовича Каплатого посаду військового комісара зайняв майор Сергій Миколайович Ніколаєнко. Попереднім місцем роботи новопризначеного керівника був Лохвицький районний військовий комісаріат, де він займав аналогічну посаду.

У декларації Ніколаєнко не вказав членів своєї сім’ї. Фактичним місцем проживання було Заводське Лохвицького району. Власного житла військовий не має. Із транспортних засобів Сергій Ніколаєнко вказав автомобіль АЗЛК 21406 1982 року випуску, який він придбав у 2007-му. За минулий рік він отримав заробітної плати 139 271 гривню, 26 976 — пенсії. Виплати за піднайом житла склали 8829 гривень, соціальні виплати — 920.

 

 

 


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 травня 2017, 16:32 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації