Вхід | Реєстрація

Відбіркові змагання

Відбіркові змагання

Збірна команда Кобеляцького району вийшла до фінальну спортивних змагань серед депутатів рад усіх рівнів Полтавської області

12 травня на спортивній базі Кременчуцького педагогічного коледжу імені А.С. Макаренка відбулися відбіркові змагання депутатів усіх рівнів IV підгрупи Спартакіади з волейболу та міні-футболу.

Головним завданням проведення Спартакіади є залучення депутатів рад усіх рівнів до занять фізичною культурою і спортом, організація їх активного відпочинку, зміцнення здоров'я, а також пропаганда фізичної культури і спорту серед населення.

Участь у змаганнях взяли команди Кременчуцької, Горішньоплавнівської міських рад, Кременчуцької, Глобинської, Козельщинської, Новосанжарської та Кобеляцької районних рад.

За підсумками ігор збірна команда Кобеляцького району посіла перші місця в обох видах спорту та потрапила до фінальних змагань, які відбудуться 17 травня 2017 року в м. Полтава з 5 видів спорту: міні-футболу, волейболу, шашок, шахів та настільного тенісу.

До складу команди з міні-футболу увійшли депутати місцевих рад Олег Булига (Канавська сільська рада), Олександр Вільховий (Бродщинська сільська рада), Олександр Литвинченко (Вільховатська сільська рада), Іван Киценко (Лебединська сільська рада), Ростислав Ісаєнко (Озерянська сільська рада), Володимир Савченко (Білицька селищна рада) Олександр Дігтяр (Кобеляцька міська рада) та Олександр Жук, Олег Решетило, Роман Киценко (Кобеляцька районна рада).

До складу команди з волейболу увійшли Бутенківський сільський голова Микола Скрильник, Вільховатський сільський голова Володимир Скляренко, депутати Кобеляцької районної ради Микола Антонов, Ігор Сахно, Дмитро Омеляненко та депутат Кобеляцької міської ради Олександр Войт.

Очолили збірну команду Кобеляцького району заступник голови районної ради Оксана Гордійко та голова ВСТ «Колос» Віталій Детюк.


Автор: Кобеляцька районна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 травня 2017, 10:12 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації