Вхід | Реєстрація

Поліція затримала 4 жінок які викрадали мобільні телефони

Поліція затримала 4 жінок які викрадали мобільні телефони

Працівники Кременчуцького відділу поліції затримали групу із 4-х жінок, які займалися крадіжками мобільних телефонів. Спільниці підозрюються у причетності до скоєння понад 100 злочинів. І це тільки у Полтавській області.

Заступник начальника поліції Полтавщини Руслан Бірюков повідомив: «Реалізованими оперативно-слідчими заходами встановлено, що до складу групи входять 4 мешканки сусідньої області. Спільницям – 60-т, 56-ть, 48-м та 26-ть років. До Кременчука жінки приїхали на таксі. Затриманих перевіряють на причетність до аналогічних злочинів на території Кременчука та інших районів області».

Як зауважив заступник начальника Главку, за доволі короткий проміжок часу вони встигли тільки на території Кременчука скоїти 17 кишенькових крадіжок. Спільниці віддавали перевагу дорогим мобільним телефонам. Їх затримали після чергового злочину, скоєного в одному із міських магазинів. Зловмисниці викрали дорогий мобільний телефон у 33-річної кременчужанки.

Під час огляду у затриманих вилучено 10 мобільних телефонів різних марок, у тому числі і телефон останньої жертви.

На даний час відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 185 (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.


Автор: За інформацією Кременчуцького відділу поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 травня 2017, 16:21 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації