Вхід | Реєстрація

Фінал з волейболу

Фінал з волейболу

6 травня у Верходніпровську відбулися фінальні змагання з волейболу під гаслом «Хто ти, майбутній олімпієць?».  У них взяли участь і наші юнаки та дівчата 2001–2002 років народження.

Юнаки отримали впевнену перемогу над командами Дніпропетровського та Верходніпровського районів і стали чампіонами області.

Дівчата поступилися у першій грі команді з Василівки, але вже у другій і третій грі впевнено перемогли спортсменок з Апостолівського та Верходніпровського районів. У результаті отримали срібло.

Тренерський склад та команди спортсменів висловлюють щиру вдячність за допомогу в організації поїздки на змагання селищному голові Геннадію Сумському, депутату селищної ради Олегу Байбузу та ФОП Шапка В. В.

На знімку: переможці обласних змагань.


Автор: Людмила Макатуха


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 травня 2017, 10:13 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації