Вхід | Реєстрація

Через ревнощі коханець взявся за ніж

Через ревнощі коханець взявся за ніж

Щоб «вирішити» сварку між подружжям, коханець наніс ножове поранення чоловікові.

Кримінальний випадок, який минулими вихідними стався в селі Шевченки Кобеляцького району, за сценарієм можна прирівняти до мексиканського серіалу. Оскільки в цій історії є все: кохання, зрада, сварка і поножовщина.

Як розповіли співробітники Кобеляцького відділу поліції, жителька Шевченок протягом останніх чотирьох місяців не проживала зі своїм офіційним чоловіком, уродженцем та мешканцем Дніпра. За цей час вона завела роман на стороні з місцевим жителем. Та щоб не ображати свого законного чоловіка, жінка зустрічалась з ним також.

Субота 13 травня став фатальним днем у відносинах цього любовного трикутника. Жінка увесь день провела з чоловіка, із яким перебувала у шлюбі. Надвечір вона відправилась до свого коханця, але пообіцяла чоловіку повернутись. Не дочекавшись дружини, він приїхав автомобілем додому до кавалера. Спершу пара з’ясовувала відносини на вулиці. Жінка відмовлялась їхати з офіційним чоловіком і забігла у двір. Сварка продовжилась на подвір’ї. Оцінивши ситуацію, коханець зайшов у будинок, узяв ніж, вийшов до подружньої пари і вдарив непроханого гостя в живіт.

Чоловіка госпіталізували до хірургічного відділення Кобеляцької ЦРЛ, де йому зробили операцію. Стан потерпілого стабільно тяжкий.

Відкрите кримінальне провадження за пунктом 1 статті 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкції статті передбачають позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 травня 2017, 11:50 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації