Вхід | Реєстрація

27 та 28 квітня у Полтаві пройде фестиваль-конкурс «Шукаємо таланти IV сезон»

Змагання проводиться, аби допомогти юним талантам розкрити свій творчий і духовний потенціал та досягти успіху на сцені. Про умови участі та перспективи, які дає конкурс молоді, – матеріал наших кореспондентів.
Цьогоріч фестиваль-конкурс «Шукаємо таланти» став Всеукраїнським. Участь у ньому візьмуть близько 600 конкурсантів віком від 10 до 21 року з різних областей України. Свої заявки вже подали представники Дніпропетровського, Рівненського, Вінницького, Київського та інших регіонів.
Віталій Нечитайло, керівник оргкомітету Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Шукаємо таланти IV сезон»:
- В нас не має будь-якого відбору в цьому році. Тобто, кожен, хто подає заявку, автоматично стає учасником нашого проекту.
Конкурсна програма Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Шукаємо таланти IV сезон» відбудеться в номінаціях: вокальне мистецтво, хореографія, оригінальний та розмовний жанри, театри мод та модельні агенції. У цьому році організатори вирішили провести гала-концерт переможців фестивалю разом з членами журі, аби учасники мали змогу відчути себе справжніми зірками української естради, виступаючи поруч з народними артистами України. Участь у конкурсі безкоштовна. Причому, змагатимуться лише юні аматори. Фіналісти творчого змагання отримають путівки до міжнародного дитячого центру «Артек», диск з відеозаписом свого конкурсного виступу, фото із акулісними моментами фесту та подарунки від спонсорів. А найголовніше – перспективу взяти участь в інших престижних творчих змаганнях України, обіцяють організатори.
Юлія Северин, заст. начальника відділу у справах сім'ї та молоді Полтавської облдержадміністрації:
- Для більшості діток, які візьмуть участь в цьому конкурсі, це буде перша сходинка на шляху до успіху.
В позаконкурсний час учасники фестивалю «Шукаємо таланти IV сезон» матимуть можливість познайомитися з пам'ятками історії та культури Полтави та області. Організовує змагання громадська організація «Європейська молодіжна ліга» за підтримки обласної та міської влад. Допомогу в організації творчого проекту надав міський голова Полтави Андрій Матковський. Родзинкою фесту стане костюмований карнавал, який пройде в дискотечному комплексі Міського будинку культури. Заявки на участь у конкурсі прийматимуться до 27 березня. Повну інформацію можна отримати на сайті eurpean-league.com.ua.

Автор: В'ячеслав Джиган, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2010, 15:31 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації