Вхід | Реєстрація

Дорожники почали ремонт автомагістралі через Лохвицю

Дорожники почали ремонт автомагістралі через Лохвицю

В Лохвицi приватна дорожньо-будівельна компанія розпочала ремонт центральної вулиці.

Так, на замовлення Служби автомобільних доріг у Полтавській області розпочався ремонт автодороги Р-60 Кролевець-Конотоп-Ромни-Пирятин в межах міста Лохвиця.

Впродовж наступного місяця дорожники повинні відремонтувати понад 5 кілометрів проїзної частини в цьому населеному пункті.

 Автодорога Р-60 Кролевець-Конотоп-Ромни-Пирятин має статус регіональної автодороги державного значення. З моменту будівницва  у 60-х роках ХХ століття на цій дорозі в м.Лохвиця не проводилося жодних капітальних ремонтних робіт.

Ситуація змінилася в цьому році: у зв'язку зі збільшенням фінансування дорожньої галузі до переліку об'єктів, на яких планується здійснити ремонт, внесли і м.Лохвиця, яке розташоване на цій автодорозі.

- Зараз виконується поточний середній ремонт. Під час робіт знімається старий шар покриття, влаштовується вирівнюючий шар та укладається новий шар товщиною 5 см. із  щебенево-мастичного асфальтобетону, - розповідає про технологію заступник начальника Служби автодоріг Анатолій Мягкохліб.

За результатами торгів у системі ProZorro перемогу здобула компанія «Альтком». Цей підрядник в попередні зарекомендував себе з позитивної сторони під час робіт на полтавських дорогах.

- За попердніми прогнозами впродовж наступного місяця компанія обіцяє завершити ремонт двох центральних вулиць Лохвиці. Загальна довжина вулиць, де будуть проведені роботи, - 5 кілометрів 200 метрів, - коментує Мягкохліб.

На ремонт вулиць Шевченка та Героїв України в Лохвиці планується витратити 32 мільйони гривень.


Автор: Прес-служба Служби автомобільних доріг у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 травня 2017, 13:48 | Лохвиця | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації