Вхід | Реєстрація

У Кобеляках відзначили обдаровану молодь

У Кобеляках відзначили обдаровану молодь

Десятий, ювілейний, за ліком захід відбувся в районному Центрі культури та дозвілля.

Уже стало доброю традицією щорічно по завершенню навчального року відзначати школярів, які досягли успіхів у навчанні, мистецтві, спорті й туризмі. Цей районний захід має назву «Засвіти свою зірку». 7 червня його провели в Центрі культури і дозвілля.

На захід зібрались обдаровані школярі, педагоги, котрі готували їх до участі в конкурсах, олімпіадах й змаганнях, та батьки дітей. Першими на сцену ведучі запросили учнів, які показали високі інтелектуальні можливості. Протягом навчального року ці діти стали учасниками й переможцями олімпіад різних рівнів. Нагороди й відзнаки інтелектуалам вручили голова районної ради Володимир Кішінський та заступник голови райдержадміністрації Жанна Шевцова. Вони подякували учням за піднесення іміджу освіти Кобеляцького району. Також керівники району представили глядачам педагогів, які готували школярів до конкурсів.

Далі на сцену виходили переможців фестивалів і конкурсів, спортсмени, туристи, пошуковці, екологи й краєзнавці. Їм та їх наставникам також вручали грамоти і подяки.

Протягом усієї програми юні артисти дарували присутнім свої вітальні номери.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, Роман БАЙБАРА, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Мама / 12 червня 2017, 18:20
Виникло питання: чому на нагородженні не було золотих, срібних, бронзових призерів Чемпіонату України з годзю- рю карате? Не кажучи вже за переможців відкритих обласних змагань? Невже діти та їх тренер не заслужили отримати грамоту чи подяку? За що заслужили ігнор від організаторів заходу?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації