Вхід | Реєстрація

У Хоролі посеред вулиці було знайдено труп оголеного чоловіка

У Хоролі посеред вулиці було знайдено труп оголеного чоловіка

Підозрюваного затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність за умисне вбивство.

Тіло чоловіка, близько 04:00, на перехресті двох вулиць міста, виявив 32-річний перехожий. При огляді тіла експерти виявили ножові поранення грудної клітини та численні гематоми.

Здійснивши оперативно-слідчі заходи, поліція встановила, що у 40-річного загиблого виник конфлікт з його 34-річним товаришем під час розпивання спиртних напоїв у будинку спільного знайомого. Від множинних тілесних ушкоджень, спричинених під час бійки, чоловік помер.

Як повідомив заступник начальника поліції Полтавщини Руслан Бірюков, поліцейські з’ясували, що зловмисник, аби приховати сліди злочину, роздягнув убитого та, замотавши тіло у ковдру, намагався відтягнути його до автостанції. Через стан сильного алкогольного сп’яніння йому забракло сил довести умисел до кінця і він покинув тіло на перехресті.

34-річному знайомому вбитого повідомлено підозру. Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 червня 2017, 16:58 | Хорол | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації