Вхід | Реєстрація

У Глобиному в пожежі загинула жінка

У Глобиному в пожежі загинула жінка

4 липня о 17:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку по вул. Центральній у м. Глобине. Телефонували до рятувальників перехожі, які побачили, що з-під стріхи піднімаються клуби диму.

За викликом негайно направили вогнеборців 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Глобине. По прибутті за місцем виклику бійці ДСНС відразу приступили до ліквідації пожежі. Окрім того, сусіди повідомили, що всередині будинку може знаходитися його мешканка. Рятувальники виявили тіло загиблої 1946 року народження у одній із кімнат. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем під час приготування їжі.

Пожежу локалізовано о 17:30, ліквідовано о 18:05. Вогнем знищено шиферну покрівлю на площі 8м2, а також закопчено стіни на площі близько 15 м2.

До ліквідації пожежі залучалося 1 одиниця техніки та 4 чоловіки особового складу.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 липня 2017, 11:40 | Глобине | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації