Вхід | Реєстрація

На Полтавщині поліція виїхала на сімейну сварку і виявила гранату та труп

На Полтавщині поліція виїхала на сімейну сварку і виявила гранату та труп

Зранку 11-го липня до Диканського відділення поліції звернулася 51-річна мешканка району.

Жінка повідомила, що її 43-річний чоловік вчиняє конфлікт та погрожує застосуванням зброї.

Виїздом на місце події працівники Диканського відділення поліції встановили, що після сварки чоловік залишив у приміщенні літньої кухні предмет, схожий на гранату РГД-5, запал до неї, та пішов у невідомому напрямку. Проведеним оглядом домогосподарства тіло господаря було виявлено на горищі літньої кухні – чоловік покінчив життя самогубством через повішення.

Попередньо, слідів насильства на тілі загиблого не виявлено, призначена судово-медична експертиза. Граната та запал вилучені і направлені на експертизу.

За даним фактом працівниками поліції відкрито 2 кримінальні провадження – за статтею 115 (перевіряється інформація про можливе вбивство) та статтею 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Триває досудове розслідування.


Автор: За інформацією Диканського відділення поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 липня 2017, 12:28 | Диканька | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації