Вхід | Реєстрація

Сільських голів закликали готувати проекти для фінансування з державного фонду

Сільських голів закликали готувати проекти для фінансування з державного фонду

19 липня перший заступник голови райдержадміністрації Жанна Шевцова спільно з головою районної ради Володимиром Кішінським провела нараду за участі сільських голів району та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації.

У ході наради завідувач сектору економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Микола Тюпка  поінформував щодо  підготовки проектів, що фінансуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Завідувач  сектору житлово–комунального господарства, інфраструктури, будівництва, містобудування та архітектури райдержадміністрації Наталія Фещенко поінформувала щодо необхідності  будівництва (переобладнання) пандусів до об’єктів соціальної інфраструктури.

Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Надія Коваленко інформувала щодо захисту прав дітей органами опіки та піклування сільських та селищної рад.

Заступник головного лікаря з технічних питань КЗ «Центр первинної медико–санітарної допомоги» Юрій Кісіль звернувся до голів виконкомів місцевих рад щодо надання допомоги у  проведенні ремонтів амбулаторій загальної практики - сімейної медицини та підготовки їх до опалювального сезону.

Заступник голови райдержадміністрації Володимир Катишков рекомендував головам виконкомів місцевих рад вжити  заходів щодо недопущення поширення збудника африканської чуми свиней територією району, в тому числі облаштування скотомогильників  для захоронення трупів тварин на відповідних територіях.

По завершенні наради Жанна Шевцова наголосила, що голови виконкомів місцевих рад не мають бути пасивними, а повинні брати відповідальність за життєдіяльність громади, активніше залучати інвестиційні кошти, в тому числі і  за  принципом співфінансування витрат.


Автор: Прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 липня 2017, 19:18 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації