Вхід | Реєстрація

Правоохоронці відпрацювали Білики

Правоохоронці відпрацювали Білики

За тиждень, що минув, до Кобеляцького відділу поліції надійшло 135 заяв та повідомлень. Із них 18 про події кримінального характеру. Було розкрито 6 злочинів. За цей час розкрито два факти крадіжки. Мова йде про скутери, раніше викрадені у Біликах. Транспортні засоби знайшли в домоволодінні молодика, який кілька днів тому був затриманий за підозрою у скоєнні розбою у Біликах. Крім того у цього ж чоловіка знайшли наркотики.

Також було відкрите кримінальне провадження за статтею 153 Кримінального Кодексу України «Задоволення статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства, погрози його застосування або з використанням безпорадного стану потерпілої особи». Зараз проводяться експертизи мета яких довести провину підозрюваного. Санкція частини першої даної статті передбачає позбавлення волі на термін до 5 років.

Протягом 14-17 липня у Кобеляцькому районі проводилось оперативно-профілактичне відпрацювання. Рішення про проведення цієї операції було прийнято на рівні обласного керівництва Нацполіції. А пов’язаний цей захід зі збільшенням кількості крадіжок особистого майна громадян, що зафіксовано останнім часом. У ході відпрацювання особливу увагу правоохоронці звернули на роботу розважальних закладів, кафе і барів. Крім того, перевіряли законність роботи об’єктів.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 липня 2017, 15:59 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації