Вхід | Реєстрація

Магазин, у якому можна придбати запчастини до всіх автомобілей

Магазин, у якому можна придбати запчастини до всіх автомобілей

Живучи у провінційному містечку я зіштовхнувся з тим, що в тамтешніх магазинах майже неможливо купити якісний товар. Це стосується всього: від одягу до автомобільних запчастин. У зв’язку з низькою платоспроможністю населення райцентру, якісні речі майже не продаються. І торгові точки, де вони реалізуються, просто не рентабельно тримати власникам. Найбільше мене засмучує якість автомобільних запчастин. Про мастило до двигунів я узагалі не хочу згадувати.

Справа в тому, що одночасно ми з товаришем придбали собі легковики. Я обрав для сім’ї «Фіат Добло», а знайомий — «ЗАЗ Віду».

Він спочатку жартував наді мною:

— Де ти будеш купувати в нашому місті запчастини до іномарок? Ти хочеш кожного разу за сто кілометрів їхати, щоб придбати потрібну деталь?

На що я відповідав:

— У місті працює два автомагазини. У них можна замовити. Крім цього, ніхто ж не відміняв всесвітню мережу. При необхідності звернусь в інтернет магазин автозапчастин.

Щоправда, мій автомобіль досить добре себе зарекомендував і, крім мастила й фільтрів, нічого іншого замінювати мені не доводилось. Чого не можу сказати про легковик товариша.

Зважаючи на стан автомобільних доріг у нашій державі, у «Віди» почала «сипатись» підвіска. Товариш не встигав купувати автозапчастини. Мало того, йому доводилось чекати кілька днів, доки потрібну деталь доставляли в магазин. Тож, жартувати вже міг я. 

 

У пошуках якісних послуг і деталей

Одного разу ми зустрілись в поштовому відділенні, де я забирав мастило для двигуна. Товариш, до речі, теж купував запчастини. Зізнався, що якістю деталей, які йому продавали в місцевих магазинах, залишився незадоволеним. Тепер купує на різних сайтах.

Він запитав мене:

— Де ти замовив мастило? Бо я поки що лише гулі набиваю. То запчастини в автомагазині закінчаться, то товар помилково відправлять у інше місто.

На той момент я зробив кілька замовлень на сайті https://teman.com.ua/. Купував мастило, гальмівну рідину, антифриз і лампочки. На форумах читав про магазин ТЕМАН лише позитивні відгуки. Сам також залишився задоволений якістю обслуговування і швидкістю відправки замовлення. Поділився своїми враженнями з товаришем.

Він спершу припустив, що автомагазин навряд чи займається продажем запчастин до вітчизняних авто.

— Та ні, — говорю, — там навіть до Москвичів є деталі. Узагалі, ТЕМАН пропонує запчастини до легкових і вантажних автомобілів, мастила та всі охолоджуючі й миючі рідини.

Товариш послухав мене і… став відданим клієнтом цього автомагазину. Говорить, що не уявляв, на скільки швидко й оперативно можна купувати запчастини в Інтернеті. Не менше він залишився задоволеним і доступністю цін в ТЕМАНі. Тепер ми обидва клієнти цього автомагазину. І нас ні скільки не хвилює, що завтра можемо пересісти на тойоти чи хаммери. У ТЕМАНі й до таких автомобілів запчастини продаються.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 серпня 2017, 14:58 | Глобине | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації