Вхід | Реєстрація

Перший етап вступної кампанії добігає кінця

Перший етап вступної кампанії добігає кінця

Цього року заяви на всі кваліфікаційні рівні подали 511 146 вступників. Загалом зареєстровано 1 мільйон 729 тисяч заяв.

Міністр освіти і науки Лілія Гриневич розповіла, що у 2017 році вступники мали право подавати 9 заяв на 4 спеціальності.

Міністр пояснила, що серед заяв абітурієнтів немає тих, котрі реєструвалися на вступ до вищих навчальних закладів військового спрямування. Ці дані не оприлюднюють. За її відомостями, цьогоріч країна має на 20 тисяч менше потенційних вступників. Вона зазначали, що виші майже завершили верифікацію всіх поданих документів:

— Вступна кампанія на цьому етапі відбувається і рухається до логічного завершення. Ми розраховуємо своєчасно (до 12‑ї години 1 серпня) оприлюднити перелік вступників, які отримають рекомендації на бюджетні місця за результатами адресного розміщення державного замовлення.

Абітурієнти, які отримали рекомендації, мають виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення до 12‑ї години 5 серпня. Зарахування таких вступників проводиться не пізніше 12‑ї години 7 серпня. Переведення на вакантні місця на основі повної загальної середньої освіти має відбутися до 18 серпня. А зарахування вступників за кошти фізичних і юридичних осіб — не пізніше 30 вересня.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації