Вхід | Реєстрація

Бюджет перевиконано на 24 мільйони

Бюджет перевиконано на 24 мільйони

Про це повідомила під час колегії Новосанжарської райдержадміністрації заступник голови РДА Наталія Постольник. Під час колегії обговорили підсумки соціально-економічного розвитку за І півріччя та стан боротьби зі злочинністю.

Під час колегії Наталія Постольник повідомила, що за І півріччя 2017 року до бюджету району по загальному та спеціальному фондах надійшло доходів (без урахування трансфертів) 76562800 гривень, при уточненому плані 52276800 гривень. Таким чином бюджет району перевиконано на 50,1 відсотка, або на 24 мільйони 286 тисяч гривень.

Під час доповіді про стан боротьби зі злочинністю начальник відділення поліції у Новосанжарському районі Владислав Грімов зауважив, що результати боротьби зі злочинністю були б ще кращими, аби очільники сільських громад встановили на території населених пунктів району камери відеоспостереження. А голова громадського формування з охорони правопорядку Полузірської сільської ради Михайло Коркішко поділився досвідом у боротьбі з правопорушеннями та їх профілактикою, а також закликав очільників сільських рад створити такі формування в кожному населеному пункті. Адже в районі успішно діють лише 4 таких підрозділи.

Підсумовуючи обговорення, голова райдержадміністрації Сергій Бульбаха нагадав присутнім, що з 1 січня 2018 року вступають в силу нові норми прийому та здачі молочної продукції, що потягне за собою зниження цін на молоко. У зв’язку з цим, сільським головам доцільно було б задуматися над створенням кооперативів з прийому молочних продуктів, як, наприклад «Молочник» у Лівенському.


Автор: За матеріалом прес-служби РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 серпня 2017, 15:48 | Нові Cанжари | Фінанси


1. ukr2017 / 4 серпня 2017, 22:13
Таким чином бюджет району перевиконано на 50,1 відсотка, або на 24 мільйони 286 тисяч гривень.
Вот с этого момента поподробней,кто куда и для чего...
2. don / 4 серпня 2017, 23:21
Чув що вчителям харашо добавили
3. Адекватник / 4 серпня 2017, 23:31
2.don
«Чув що вчителям харашо добавили»

Значить ще нужні. Їм молодь охмурять і цим самим копати собі і своїм дітям яму, але вони цього ще й досі не розуміют.
4. ukr2017 / 5 серпня 2017, 13:15
1.ukr2017
«Чув що вчителям харашо добавили»

Чи вчителям добавили, а Кульчинському точно,після того,як він став керувати освітою і його друг Бульбаха став спускати кошти на ремонт освітянських закладів,то і новий автомобіль зявився і закородоном повідпочивав.Можуть же жити по новому
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації