Вхід | Реєстрація

Полтавський гурт «ДМЦ» збирається підкорювати Москву

Про це повідомив Новинам Полтавщини лідер гурту Андрій Гречаник. Він розповів, що в планах «ДМЦ» — виступ 14 лютого на відкритті 5 поверху ТРЦ «Київ», далі «Рок-удар», виступ в Херсоні, а потім в харківському клубі «Агата».
«З Харкова одна частина "ДМЦ" їде в Полтаву а інша - в Москву. Москва - це наша мета. Тому що це російський рок, тобто Москва, Пітер. Там буде "квартирник". Ми їдемо на квартирник, де виступав Костя Кинчев, Армен Григорян ("Крематорій"). Тобто це ще ті "квартирники" славнозвісні, які були колись. Ще залишились в Москві ті квартири. Ми думаємо виступити там і привезти диск з акустикою.
В Москву будемо їхати втрьох, такий собі акустичний склад - я, Артем Гулій і Ігор Холодний», - сказав Андрій Гречаник.
Він також пояснив чому їхня ціль - це Москва. На його думку російськомовним рок-гуртам тут «пробитися» набагато складніше, тому що практично всі фестивалі україномовні.
«Я просто пишу пісні тільки російською. Я виріс на російському році і думаю російською, тому україномовні пісні в мене не виходять. Ось тому й хочемо потрапити в Москву.
Якщо ти станеш популярним там, то автоматично стаєш популярним і в Україні», - сказав лідер гурту «ДМЦ».
Склад гурту «ДМЦ» («Дороги Меняют Цвет»): Андрій Гречаник - вокал, Ігор Холодний - гітара, Артем Гулій- гітара, Сергій Старостенко - бас-гітара, Андрій Братанов - барабани, Олексій Олешко - клавіши, Антон Нестеренко - скрипка.

Автор: Юлія Пашковська, www.np.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2010, 15:01 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації