Вхід | Реєстрація

15 серпня всі бажаючі можуть стати донорами

15 серпня всі бажаючі можуть стати донорами

Кожна здорова людина може в цей день прийти у Кобеляцьку центральну районну лікарню і виконати почесну місію: здати кров, яка допоможе врятувати життя іншим людям.

Колектив медичних працівників Кобеляцької ЦРЛ запрошує фізично здорових, небайдужих до чужого горя земляків взяти участь у заборі донорської крові, що відбудеться у вівторок 15 серпня.

На сьогоднішній день Полтавська обласна станція переливання крові майже повністю обезкровлена. А за цим стоїть життя і здоров’я дітей, батьків. Давайте усі разом не будемо байдужими до чужої біди, яка може трапитися з кожним із нас, давайте здамо кров. Після цього кожен зможе з повним правом говорити, що врятував чиєсь життя. Адже так воно і буде.

Першими здавати кров, як завжди, прийдуть кобеляцькі медики, але вони не зможуть задовольнити всі потреби станції переливання.

Так що, чекаємо на вас 15 серпня в хірургічному відділенні ЦРЛ з 9 до 13 години.

Телефон для довідок: (066)842-59-29 (Ірина).


Автор: З повагою, колектив лікарні


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 серпня 2017, 16:01 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації