Вхід | Реєстрація

На могилі знайшли людський череп

На могилі знайшли людський череп

За тиждень до Новосанжарського відділення поліції надійшли 144 заяви та повідомлення. За 17-ма з них матеріали внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

1‑го серпня мешканка Кобеляцького району 1989 року народження повідомила до поліції, що у неї викрали 2 тисячі гривень із жіночої сумочки. Крадіжка сталася, коли жінку підвозили на попутному автомобілі, а біля села Бондури вона на короткий час вийшла з авто і залишила сумку без нагляду.

1‑го серпня у селі Мар’янівка невідомі залізли до приватного будинку та вкрали мобільний телефон «Lenovo». Того дня у селі бачили авто жовтого кольору з кількома особами ромської національності. Ту ж автівку бачили наступного дня у Забрідках, а в одній із садиб села після цього зникли дві бензопили, «болгарка» та інші речі. Поліцейські розшукують і підозрілу автівку, і її пасажирів.

У Старих Санжарах 6‑го серпня з дачного будинку вкрали холодильник. А в Нових Санжарах того ж дня чоловік залишив мобільний телефон «Lenovo» на столі в одному з місць відпочинку, а потім заявив про його крадіжку.

6‑го серпня зі Старих Санжар повідомили про угон авто. Заявник повідомив, що з його подвір’я вночі зник ВАЗ-2101. У ході перевірки поліцейські з’ясували дещо інші обставини справи. Напередодні власник із невідомих причин залишив машину неподалік дороги у селі Шевченки Полтавського району. Після цього авто зникло, а чоловік заявив про угон лише наступного дня.

4‑го серпня у Нових Санжарах знайшли свіже перепоховання людських останків. На поверхні могили лежав людський череп. Після проведення експертизи поліцейські з’ясували, що череп належав невідомій жінці, яка померла не менше 50 років тому. У поліції зауважили, що не вбачають у події ознак криміналу. Імовірніше усього, хтось із новосанжарців викопав людські кістки під час проведення будівельних робіт, а потім перепоховав їх у іншому місці.

За один день, 6‑го серпня, у Новосанжарському районі сталося три дорожньо-транспортні пригоди. Так, у селі Лелюхівка водій автомобіля «Фольксваген-Пассат» не впорався з керуванням і машина злетіла з дороги. Постраждав і сам водій, і троє його пасажирів. Того ж дня у Нових Санжарах мотоцикліст не впорався з керуванням і вдарився у стовп. Від удару отримав перелом щелепи та закриту черепно-мозкову травму. І того ж 6‑го серпня у Нехворощі зіткнулися автомобіль «Кіа» та мотоцикл «Дніпро». Мотоцикліст отримав ушкодження та потрапив до лікарні.

Також за тиждень новосанжарські поліцейські отримали одне повідомлення про шахрайство. Мешканець Волинської області повідомив, що при покупці меблів через сайт «OLX» перерахував 3300 гривень продавцю, який потім перестав виходити на зв’язок. Кошти, переслані на картку «ПриватБанку», того ж дня невідома особа зняла в банкоматі в Нових Санжарах.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 серпня 2017, 17:13 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації