Вхід | Реєстрація

День Незалежності відзначать парадом вишиванок

День Незалежності відзначать парадом вишиванок

Учасники урочистостей пройдуть містом від відділу освіти до Центру культури і дозвілля.

Цього року жителі нашої держави відзначатимуть 26‑ту річницю Незалежності. З нагоди святкової дати українці отримають додаткові вихідні. Оскільки 24 серпня припадає на четвер, то п’ятниця також буде вихідним днем. Згідно розпорядження Кабміну, 25 серпня українці відпрацюють у суботу, 19‑го.

У Кобеляках, як і по всій Україні, 23 серпня відбудуться урочистості, присвячені Дню Державного Прапора. Згідно запланованих заходів, наступної середи поряд із бюстом Шевченка буде піднятий державний стяг.
Святкування Дня Незалежності 24 серпня розпочнеться парадом вишиванок. Формування колони відбуватиметься о 9:30 поряд із відділом освіти. Учасники, одягнені у вишиванки, пройдуть вулицями Шевченка й Касьяна до літньої сцени, що поряд із Центром культури і дозвілля.

Під час святкової програми керівництво району вручить президентські відзнаки волонтерам, відзначить учасників антитерористичної операції та хліборобів.

Як пояснила голова райдержадміністрації Таміла Шевченко, на її думку, саме ці категорії людей заслуговують найбільшої уваги:

— Військові захищають кордони нашої держави, волонтери підтримують їх та забезпечують усім необхідним, а аграрії вирощують хліб. Тому вважаю, що саме до цих людей у День Незалежності має бути підвищена увага.

На присутніх чекає святковий концерт, у якому візьмуть участь аматорські колективи району.

Також голова РДА розповіла, що цього року завершення збору ранніх зернових, яке в народі називають обжинки, відзначати не будуть. Спільно з аграріями було вирішено об’єднати це свято з Днем працівників сільського господарства. Оскільки до середини листопада завершаться всі польові роботи і буде зрозуміла повна картина щодо зібраного врожаю.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 серпня 2017, 09:47 | Кобеляки | Культура та освіта
1. Beri Mor / 19 серпня 2017, 13:15
"Спільно з аграріями було вирішено"
Ким вирішено,з якими аграріями?Мене,наприклад, ніхто навіть не запитував,хоча на землі працюю,скільки себе пам"ятаю.Хоча цьому постмайданівському бардаку вже перестав дивуватися.
2. Адекватник / 21 серпня 2017, 16:26
"Вишиванка без ярмолки - гроші на вітер". "Святкуй правильно".
3. Адекватник / 21 серпня 2017, 16:31
"Військові захищають кордони нашої держави, волонтери підтримують їх та забезпечують усім необхідним.." Народжується новий тип держави. Платони з цицеронами і арістотелями спочивають, не говорячи вже про марксів енгельсів і ленінів.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації