Вхід | Реєстрація

Фотографуй і економ на меблях

Фотографуй і економ на меблях

В світі, де суспільство споживання отримало остаточну перемогу і диктує свої умови всім- від рядових громадян до політиків, які визначають долі держав, конкуренція існує у всіх серах життя. І конкуренція дуже жорстка. Вона не дозволяє зупинятись на досягнутому, розслаблюватись навіть на хвилину, примушує до постійного самовдосконалення, до пошуку нових і нових кроків у маркетингу. В іншому разі тебе швидко «зїдять» конкуренти. Адже зараз вже ніхто не може претендувати на монопольне становище на ринку. Навіть жарт своєрідний придумали: «Не встигнеш поставити виробництво свого гаджета на конвейер, як його вже скопіюють китайці».

Особливо жорсткою є конкуренція на ринку продаж. Причому не надто важливо, що ти продаєш  - вишукані меблі чи китайські іграшки для дітей. Все це примушує продавців придумувати все нові й нові способи для того, щоб привабити клієнтів. Банальні оголошення в газетах чи на інтернет-ресурсах вже не дають стовідсоткової гарантії швидких і масових продажів.

Саме тому маркетологи вдаються до оригінальних методів. Особливо популярними стають акції, на зразок тієї, що зараз проводить інтернет-магазин «Мебельный™ mebelnuy.com.ua. Кожен клієнт магазину може отримати знижку в ціні на сто гривень, якщо зробить фото звіт про свою покупку. Зрозуміло, що при наявності практично у кожного українця мобільного телефону із пристойною фотокамерою, зробити знімок не є проблемою. А трішки попрацювати і зекономити сто гривень бажаючих буде достатньо. Гроші, звичайно ж, невеликі, але їх ще потрібно буде заробити. А так, кожен чоловік може із чистою совістю витратити їх на пиво, а жінка – на послуги перукаря. А сам магазин і клієнта привабить і через нього безкоштовну рекламу для себе отримає.

Звичайно ж такі методи і способи є дієвими. Та все ж вирішальну роль відіграє якість продукції, що продається. І з цим у меблевого інтернет-магазину повний порядок. В асортименті – меблі на всі випадки життя. Причому зробити придбання можуть, як дуже заможні клієнти, так і любителі бюджетних покупок. Більше того, менеджери магазину безкоштовно порадять і проконсультують, щодо дизайну тієї чи іншої кімнати. А головну роль в будинку, як відомо відіграють саме меблі. Оскільки коштують вони зовсім недешево і служити мають не один рік, то поради від фахівців, мають велике значення.

Та в будь-якому випадку роблячи покупку, не забудьте зробити її фото. Воно може зекономити воно гроші.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 серпня 2017, 17:09 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації