Вхід | Реєстрація

Як колишній голова Зіньківської райдержадміністрації тікав від правоохоронців

Як колишній голова Зіньківської райдержадміністрації тікав від правоохоронців

Працівниками управління захисту економіки ГУ НП в Полтавській області  був виявлений факт корупційного діяння, яке  скоїв колишній голова Зіньківської районної державної адміністрації Панченко Віталій Григорович.

У ході виконання своїх посадових обов’язків правоохоронці зіткнулися з дещо неадекватною поведінкою Віталія Григоровича, який всіляко чинив опір та веселив пересічних громадян, які зібралися подивитися на таке дійство.

На відео видно, що Віталій Григорович вирішив побігати від правоохоронців у ТРЦ «Київ». Через деякий час екс-чиновнику стало зле, він почав вимагати викликати йому "швидку" і врешті упав на асфальт, при цьому зірвавши оплески раптових свідків.

У відділі комунікації ГУНП нам пояснили, що екс-чиновнику інкримінують правопорушення передбачене за ч.1 ст. 172-6 (Несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування) КУпАП. Екс-чиновнику загрожує штраф від 850 до 1700 грн.


Автор: «Новини Зіньківщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 серпня 2017, 11:58 | Зіньків | Цікаве
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації