Вхід | Реєстрація

Допоможіть врятувати Богданку Саєнко

Допоможіть врятувати Богданку Саєнко

Не так давно ми зверталися за допомогою до небайдужих людей, щоб врятувати життя Богданочці Саєнко. Лікарі поставили діагноз «гостра мієлоїдна лейкемія». Як кажуть, світ не без добрих людей, адже знайшлися ті, хто допоміг зробити пересадку кісткового мозку, за що величезне всім спасибі і низький уклін. Сподівалися на краще, але лихо знову підкралося до дівчинки.

Майже рік як Богдана перебуває на лікуванні в Охматдиті, але воно не закінчується. На сьогоднішній день після всіх високодозних хіміотерапій і ускладнень, які були у Богдани після трансплантації, з’явилася нова хвороба «мієлодиспластичний синдром (МДС)» (це неправильна робота кісткового мозку). Лікарі терміново призначили Богдані пройти два блоки терапії препаратом «Вайдаза» (загальна вартість 130 тисяч гривень) і зробити повторну підсадку клітин кісткового мозку. Прохання всіх небайдужих відгукнутися на допомогу. Знаємо, яке скрутне становище зараз у кожного, але без вашої допомоги не врятувати Богданку.

Реквізити для переказу коштів батькам дівчинки:

Карта ПриватБанку 5167–9856–9034–0377 — Роман Олександрович Саєнко;

5168–7573–2169–3634 — Наталія Василівна Саєнко.

 

Тел.: (098)413–88–03 Роман, (098)062–98–46 Наташа, або особисто передати мені (099)358–27–07.


Автор: Зінаїда ТАТАРИН


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 серпня 2017, 14:34 | Полтавщина | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації