Вхід | Реєстрація

ДЮСШ залишили в статусі школи

ДЮСШ залишили в статусі школи

На чергових сесіях Царичанської ОТГ і районної ради депутати вирішували долю дитячо-юнацької спортивної школи. Сесія районної ради навіть перенесла свою роботу на тиждень, щоб виважено вирішити питання.

18 серпня на продовженні сесії райради питання про ліквідацію ДЮСШ як юридичної особи вже не стояло. Було прийнято рішення залишити установу у статусі школи.

Напередодні сесії питання стосовно спортивної школи розглянули на комісії і досягли згоди. Зокрема, Валерій Дружко, голова Могилівської ОТГ, заявив, що громада зацікавлена у співпраці з ДЮСШ та сприятиме забезпеченню співфінансування разом з Царичанською ОТГ, Китайгородською, Рудківською сільськими радами.

Тож на сесії у п’ятницю депутатам було повідомлено, що ДЮСШ не ліквідується як юридична особа. Залишається лише внести зміни до рішень позачергової сесії селищної ради, яку проведуть найближчим часом.

Крім того депутати районної ради прийняли рішення про ліквідацію комунального позашкільного навчального закладу «Станція юних натуралістів» (СЮН) та комунального закладу «Районний методичний кабінет». Один напрямок СЮН у вигляді гуртка буде функціонувати при Будинку дитячої та юнацької творчості, який теж залишили у статусі юридичної особи.

Депутати заслухали звіт Олександра Дубовика про фінансово‑господарську діяльність КП «Факел» за 1‑е півріччя 2017 року, а також звіти постійних комісій з питань сільського господарства, земельних відносин та розвитку підприємництва; питань праці, соціального захисту та охорони праці.

Що стосується котельні № 21 (Новопідкрязька ЗОШ І-ІІІ ступенів), планується опалювати установу. Крім цього, затвердили статут Новопідкрязького ясла-садка «Казка», який знаходиться на утриманні районної ради.

Останнє питання порядку денного стосувалося шкільної котельні у Могилеві. Депутати проголосували за рішення передати котельню до комунальної власності Могилівської ОТГ і рекомендувати сесії цієї громади розглянути питання щодо передачі до районного бюджету субвенції на погашення частини реструктуризованої заборгованості КП «Факел» за газ перед «НАК «Нафтогаз України» у розмірі 383808 гривень, що становить 9,8 відсотків загальної суми боргу.


Автор: Олена МАРЕНИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації