Вхід | Реєстрація

Селищні дитсадки до зими утеплять

Селищні дитсадки до зими утеплять

У селищі тривають роботи з утеплення фасадів дитячих навчальних закладів «Сонечко» та «Лелеченька». Повна вартість робіт по обох закладах — 2 мільйони 50 тисяч гривень.

Субвенція для утеплення фасадів ДНЗ № 1 «Сонечко» та ДНЗ № 2 «Лелеченька» була виділена з державного бюджету. На перший заклад — 1 мільйон гривень, на другий — 1 мільйон 50 тисяч. Згідно проекту, у «Сонечку» утеплять стіни всього приміщення, а в «Лелеченьці» — трьох корпусів із п’яти. Крім цього, у другому закладі замінять кілька вікон на металопластикові.

У першому півріччі за Програмою соціально-економічного розвитку Нових Санжар на дитячі садки виділили 129 200 гривень субвенції. Ці кошти витратили на поточні ремонти, придбання оргтехніки, поліпшення харчування.


Автор: Прес-служба селищної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 вересня 2017, 11:26 | Нові Cанжари | Фінанси
1. ЛУНА / 12 вересня 2017, 21:15
Молодцы!Только это детский садик,покрасить надо ярко.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації