Вхід | Реєстрація

Наказ про призов

Наказ про призов

Наказ про проведення чергового призову громадян України 1990–1997 років народження на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань.

  1. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Указу Президента України від 24.02.2017 року №-44/2017 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2017 році», з 1 жовтня по 30 листопада проводиться призов громадян на строкову військову службу.
  2. Явці на призовну дільницю Кобеляцького району для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 1997 року народження, яким в період чергового призову виповниться 20 років, а також громадяни, котрі народилися у 1990–1996 роках, у яких закінчилася відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.
  3. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: місто Кобеляки, вулиця Олеся Гончара, 51 у встановлений час з документами, що зазначені у повістці. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути до районного військового комісаріату 5 жовтня та мати при собі документи, що посвідчують особу.
  4. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Кобеляцького району, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у районний військовий комісаріат для проходження призовної комісії.
  5. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», керівники підприємств, установ, організацій, у тому числі навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форми власності, зобов’язані викликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття на призовну дільницю
  6. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з законодавством.

Автор: Сергій НІКОЛАЄНКО, військовий комісар Кобеляцького районного військового комісаріату, майор


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 вересня 2017, 18:14 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації