Вхід | Реєстрація

Поліцейські шукають вантажівку, яка збила чоловіка

Поліцейські шукають вантажівку, яка збила чоловіка

12-го вересня, близько 03:40 ранку, на автодорозі Київ  Харків у Хорольському районі було виявлено понівечене тіло невідомого чоловіка.

Виїздом на місце події працівники поліції з’ясували, що невстановлена вантажівка на 247-му кілометрі автомобільної дороги Київ – Харків скоїла наїзд на невідомого чоловіка. Подія сталася у Хорольському районі, поблизу повороту на село Вербівка, у напрямку руху до м. Харків.

На місці дорожньо-транспортної пригоди виявлено понівечене тіло невідомого чоловіка. За попередньою інформацією, автомобілем, який здійснив смертельну ДТП та залишив місце автоаварії, може бути вантажівка марки «DАF-XF».

З метою встановлення транспортного засобу, що вчинив дорожньо-транспортну пригоду, та особи, яка ним керувала, поліція звертається до водіїв, які у період часу з 3:30 до 4-ї ранку проїжджали 247-й кілометр автодороги Київ – Харків. Якщо ви стали свідками вказаної аварії, або маєте на відеореєстраторі зафіксовану аварію чи підозрілий автомобіль марки «DАF», прохання повідомити та надати всі відомості до чергової частини ГУНП за телефоном – 053-251-77-02, до слідчого управління – 066-342-55-52, 099-194-22-21, або на безкоштовний телефон «102». Конфіденційність гарантується.


Автор: За інформацією слідчого управління поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 вересня 2017, 11:31 | Хорол | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації