Вхід | Реєстрація

У Глобинських вогнеборців новий очільник

У Глобинських вогнеборців новий очільник

В серпні місяці виконавчим комітетом міської ради проведено   конкурс на заміщення вакантної посади начальника комунальної організації Глобинська місцева пожежна охорона. Новим очільником міських вогнеборців  призначено глобинці Михайла Бушу. Він має відповідну підготовку та кваліфікацію спеціаліста-рятувальника. Тож саме на нього керівництво Глобинської міської ради покладає великі надії в належній організації та роботі  цієї комунальної організації.

11 вересня  2017 року працівникам міської  пожежної охорони  заступником Глобинського міського голови Олександром Артюшенко було представлено нового начальника Михайла Буша та під час зустрічі з працівниками місцевої пожежної охорони,  з’ясовано проблемні питання, які потребують свого вирішення.

Зокрема, з’ясовано, що при виконанні одних і тих же професійних завдань, при схожих умовах виконання обов’язків  міські пожежники отримують меншу заробітну плату ніж їх колеги з Глобинського районного державного рятувального загону, мають гірше забезпечення спецодягом. Тож, саме на ці питання необхідно звернути увагу новому керівнику, зауважив Олександр Артюшенко, під час зустрічі з пожежниками. «Необхідно підготувати відповідне звернення до міськвиконкому, - відмітив Олександр Артюшенко, - щоб  розглянути це питання на сесії та    соціальну несправедливість  в розмірі заробітної плати та забезпеченні спецодягом усунути».

Разом з начальником комунальної організації Глобинська місцева пожежна охорона Михайлом Бушею та провідним спеціалістом  Глобинського районного сектору ГУ ДСНС України в Полтавській області Олександром Борщем,    Олександр Артюшенко оглянув приміщення, де розміщається особовий склад міської пожежної охорони, службові спеціальні пожежні автомобілі, захисне спеціальне обладнання. До речі майже 150 тисяч гривень було виділено міською радою для того, щоб придбати для потреб рятувальників захисне обладнання – спеціальні апарати на стисненому повітрі для роботи в непридатному для дихання середовищі ( диму, наявності отруйних речовин в приміщенні та інше).

«Ми повинні дбати про створення належних умов  для роботи міських пожежників, - говорить Олександр Артюшенко, - орієнтуватись на те, щоб якомога більше функцій вони могли  виконувати. А для цього потрібно і відповідне спорядження,  і навчання спеціалістів. Від їх професіоналізму та вмінь залежить безпека жителів громади. До речі,  міські пожежники надають допомогу не лише жителям нашої громади а й сусідніх громад. Тому ми розуміємо відповідальність за  належний  стан справ в комунальній організації Глобинська місцева пожежна охорона  та прагнемо приділяти їй належну увагу».


Автор: За матеріалам Глобинської міської ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 вересня 2017, 15:56 | Глобине | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації