Вхід | Реєстрація

Армреслери привезли п’ять світових нагород

Армреслери привезли п’ять світових нагород

Кобеляцькі рукоборці, яких тренують Артем Письмак і Марина Левченко, вибороли на Чемпіонаті світу з армспорту дві золоті, дві срібні та одну бронзову нагороди.


На початку вересня в столиці Угорщини Будапешті зібрались 1200 кращих рукоборців з 55 країн світу. У цьому місті з 2 по 11 вересня проходив Чемпіонат з армреслінгу, де змагались юнаки, юніори, дорослі та ветерани. Вони розіграли 130 комплектів нагород. Змагання відбувались на спортивній арені «MOMSPORTcenter».

Як розповів Артем Письмак, до складу збірної України пройшли шість кобеляцьких спортсменів. Руслана Кулик у категорії до 18 років завоювала два «золота». Її колега по команді Марина Шуліка серед спортсменів до 21 року виборола дві срібні медалі. Ще одна кобелячанка Яна Назарько стала володаркою бронзової нагороди на праву руку серед юнаків. Також серед наймолодших учасників Леся Варич стала п’ятою на ліву руку і десятою на праву, Аня Зіоменко — шоста на ліву і восьмою на праву. Ліна Деменко уперше виступила на змаганнях такого рівня у дорослій категорії. Вона дійшла до п’ятої сходинки на ліву руку і до восьмої на праву. Марина Шуліка у цій же категорії стала восьмою на ліву, а Марина Левченко — сьомою на ліву.

Детальніше про досягненнями кобеляцьких рукоборців читайте в наступному номері.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 вересня 2017, 09:52 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації