Вхід | Реєстрація

Як же правий Андрейко

Одержавши черговий номер вашої-нашої газети та прочитавши декілька разів статтю Олександра Андрейка «Геноцид українського народу — мета чи результат діяльності держави», то побачив себе в ситуації, про яку наважився написати автор.
Як же правий Олександр Андрейко! Дійсно, в нашій, так званій правовій державі, здійснюється знущання над простим законослухняним громадянином з боку хабарників та нечесних суддів, різного роду чиновників районних прокуратур, прокуратур області, генеральної прокуратури, управління секретаріатів  Кабінету Міністрів та Президента.
І такий висновок я зробив, зіткнувшись з тупістю та бюрократією владних структур. Моя історія, в якій я вже з далекого 2005 року не можу добитись правди і справедливості, не стосується мого рідного міста Кобеляки, не стосується милої мені Полтавщини, так як більша частина мого свідомого життя проходила на Чернігівщині. Але ж те, про що пише шановний Олександр Андрейко, є актуальним і для цього регіону, і для всієї України. Як же гірко це усвідомлювати, до чого ж довів нас цей клятий дикий капіталізм! Коли за період так званої, незалежності, народ, доведений до зубожіння, безгрошів’я, безправ’я, яким дійсно легко керувати, коли за гречку чи цукор, під страхом звільнення з роботи, ми продаємося за ці подачки. Правда, не всі!
То чи це не знущання з простого народу, чи не геноцид. Тобто, в голодомор 30‑х років було знищено 2 мільйони українців, і цей геноцид визнаний світом. А те, що нас вже на 4 мільйони менше, ніж було до проголошення незалежності, так що це, як не геноцид?
Сто разів правий у своїй статті Олександр Андрейко. Схиляю свою сиву голову перед його мужністю, перед мужністю редакції газети, що не злякались ситуації в нашій державі та надрукували цю статтю. Адже вона гідна більших, обласних та республіканських видань! І за це вам велика шана від людини похилого віку, що бачила і відчула на собі всі нерівності довгого трудового шляху.

Автор: Від учасника Великої Вітчизняної, ветерана праці з 52‑річним стажем, пенсіонера Василя Лукича Рибалка — громадянина України, уродженця містая Кобеляки, де по збігу обставин був відсутній майже 50 років.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 лютого 2010, 11:52 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації