Вхід | Реєстрація

Силачі змагатимуться на Покрову

Силачі змагатимуться на Покрову

14 жовтня в Кобеляках відбудеться традиційний турнір з силового екстриму.
Про підготовку до змагань розповів один із організаторів Роман Горбенко. З його слів, цього року турнір змінить своє місце проведення.
— Раніше ми завжди змагались на спортивному майданчику в мікрорайоні Солонці, — говорить Горбенко. — Спільно порадившись із організаторами, вирішили «переїхати» на стадіон «Колос». Як завжди, організаційними моментами займаються Юрій Чернявський, Володимир Гречаний і я. Також змагання проходитимуть за підтримки райдержадміністрації і спортивного товариства «Колос».
Планується, що у «Богатирських розвагах» візьмуть участь вісім спортсменів. Та організатори сподіваються, що кількість силачів може збільшитись, оскільки заявки приймаються до 10 жовтня. Уже виявили бажання помірятись силою богатирі з Кобеляцького, Козельщинського районів та сусідньої Дніпропетровської області. Серед учасників є і минулорічний переможець турніру Василь Ткаченко.
— Програма змагань включатиме в себе шість спортивних вправ, — каже організатор. — Це — перекидання покришки вагою 240 кілограмів, перенесення коромисла ідентичної ваги, підіймання колоди (початкова вага — 85 кілограмів), перенесення предметів на швидкість (мішки з пшеницею і каміння), станова тяга (від 200 кілограмів), буксування автомобіля (3 тонни). Глядачі також зможуть спробувати свої сили у піднятті колоди.
Головним суддею змагань буде Юрій Чернявський. З питань участі й фінансової підтримки у проведенні «Богатирських розваг» звертайтесь за телефоном (099)295-85-68, Роман.
 


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 вересня 2017, 11:15 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації