Вхід | Реєстрація

Попутниця вкрала у водія планшет за 3 тисячі

Попутниця вкрала у водія планшет за 3 тисячі

Водій підвіз до Нових Санжар жінку, яка «голосувала» біля дороги. А коли висадив її біля місця призначення, то не знайшов у машині планшета «ERGO». Утім після дзвінка до поліції крадійку відшукали, а майно повернули власнику.

— Велике значення для розкриття злочинів має час, коли потерпілі про нього повідомляють. У цьому випадку власник авто одразу зателефонував до відділення поліції і злочин удалося розкрити по гарячих слідах, — коментує випадок заступник начальника Новосанжарського відділення поліції Михайло Грузін.

Після дзвінка потерпілого поліцейські виїхали за викликом і майже одразу натрапили на жінку, яка за описом нагадувала підозрювану. Вкрадений планшет, вартість якого власник оцінив у 3 тисячі, знаходився у її сумочці. Того ж дня викрадену річ повернули потерпілому, а проти жінки порушили кримінальну справу за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Всього за тиждень до Новосанжарського відділення поліції із заявами та повідомленнями зверталися 131 раз. У 15 випадках були відкриті кримінальні провадження.

Так, за тиждень поліцейські розкрили кілька фактів крадіжок із банківських карток. Підозрюваний у злочині наразі відшкодовує власникам украдені кошти.

Також за тиждень надійшло ще одне повідомлення про крадіжку планшета. Цього разу надійшло воно 16‑го вересня із Великих Солонців, а сума збитку склала 1500 гривень.

У Нових Санжарах із припаркованої вантажівки MAN украли протитуманні фари. У Писарівці з дачного будинку вкрали кабелі та рибальське спорядження.

У Малій Перещепині стався грабіж. 40‑річний місцевий житель уночі прийшов до подвір’я своєї односельчанки та вивів із двору два велосипеди. Власниця бачила злодія, проте зупинити його не змогла. Поліцейські встановили особу грабіжника, викрадене повернули власниці.

Також за тиждень був зафіксований один факт раптової смерті. У лісосмузі неподалік Пристанційного помер 49‑річний чоловік. Ознак насилля на тілі не виявили, проте причину смерті зможуть повідомити лише після проведення експертизи.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 вересня 2017, 16:06 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації