Вхід | Реєстрація

У серпні народилося більше хлопчиків

У серпні народилося більше хлопчиків

Відділ ДРАЦС реєстраційної служби Царичанського районного управління юстиції надав інформацію щодо зареєстрованих актів за серпень 2017 року.

Згідно інформації, у Царичанському районі за минулий місяць народилося 7 хлопчиків та 5 дівчаток. Вони одержали імена Богдан, Максим, Ілля, Назар, Михайло, Артем, Матвій, Євгенія, Софія, Ангеліна, Наталія, Віра.

За цей же час одружилося 10 пар. Розірвали шлюб 4 сімейні пари. Двоє людей змінили прізвища. Померло за серпень 36 громадян. Тенденція переваги смертей над народжуваністю продовжується. Наймолодша людина, яка відійшла у вічність, мала 28 років, а найстарша — 92. Серед померлих були люди віком 34, 48, 56, 58 років.


Автор: Олена МАРЕНИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 вересня 2017, 10:13 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації