Вхід | Реєстрація

Уночі в Бутенках ледь не згоріла тваринницька ферма

Уночі в Бутенках ледь не згоріла тваринницька ферма

Завдяки згагодженим діям місцевих жителів та пожежних, приміщення і худобу вдалося врятувати. Кормова база була повністю знищена вогнем. 

23 вересня близько 1-ої години ночі в селі Бутенки Кобеляцького району сталася пожежа на подвір’ї тваринницької ферми, яка належить фермерському господарству "Володарес". Вогонь помітив працівник приватного сільськогосподарського підприємства, який зателефонував бутенківському сільському голові Миколі Скрильнику. Сільський голова викликав рятувальників і повідомив про пожежу керівника фермерського господарства. 

Як розповів Микола Скрильник, вогнем було охоплено приміщення, де знаходились корови, і солома, яка була складена перед фермою. Доки прибули рятувальники, близько 20 місцевих житель уже тушили приміщення. Через сильний вітер вогонь із соломи перекинувся на скирду сіна, що була складена поруч. 

Пожежу гасилили рятувальники з Кобеляк, Полтави і Решетилівки, які завадили вогню перейти на приміщення. Згоріло 880 тонн соломи, 240 тонн сіна, трактор ДТ-74 та два тракторних причепи. 

 


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 вересня 2017, 16:06 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації