Вхід | Реєстрація

Потерпілим учасникам АТО надали одноразову грошову допомогу

Потерпілим учасникам АТО надали одноразову грошову допомогу

25 вересня 2017 року відбулося засідання Комісії  з розгляду питань надання одноразової адресної  грошової допомоги потерпілим (пораненим) військовослужбовцям, учасникам  антитерористичної операції та членам їх сімей, які перебувають в скрутному становищі.

На порядок денний винесено два питання, а саме:

1. Про розгляд заяви учасника бойових дій з числа учасників антитерористичної операції щодо надання одноразової адресної грошової допомоги потерпілому військовослужбовцю з числа учасників АТО, який отримав захворювання.

2. Про розгляд заяви члена сім`ї учасника антитерористичної операції, який перебуває в скрутному становищі.

За результатами голосування членами Комісії прийнято рішення про надання одноразової адресної грошової допомоги на лікування учаснику бойових дій та члену сім`ї учасника бойових, який перебуває в скрутному становищі на загальну суму 10 тисяч гривень.

Управлінням соціального захисту населення Кобеляцької райдержадміністрації буде проінформовано  заявників про прийняте рішення та проведено виплату одноразової адресної  грошової допомоги.


Автор: прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 вересня 2017, 17:22 | Кобеляки | Фінанси


1. Седой / 27 вересня 2017, 09:51
10.000 гривен... Интересно, это больше 33 ср. или меньше? :(
2. земеля / 27 вересня 2017, 10:58
Это что по 5 000? Копейки при нынешних ценах и медобеспечнии. Это по молчаливому принципу"Я вас туда не посылал" Как жалко парней,а вся жизнь еще впереди".
3. rybolov / 28 вересня 2017, 23:55
Нет, нет! Не пойду вовеки!
За то, что какая-то мразь
Бросает солдату-калеке
Пятак или гривенник в грязь. (С.Есенин, Поэма "Анна Снегина" Мабуть краще не скажеш.А де ж держава?Хіба витрати на такі речі не фінансуються централізовано?
Болт положила держава на дідів,які воювали за цю землю,бо вони вже в сучасній українській історії "посібники російських окупантів",хоч і загинуло в тій страшній війні близько шести мільйонів жителів Радянської України.Її навіть Вітчизняною зараз соромляться називати,бо з німцями в ясна цілуємось.Цікаво,як назвуть АТО через 10 років?А найбільший парадокс у тому,що діди воювали за те,щоб земля залишилась у народу,а атошники воюють за те,щоб землю народ продав і купив ліки...
4. КН17 / 29 вересня 2017, 12:44
3.rybolov
«діди воювали за те,щоб земля залишилась у народу,а атошники воюють за те,щоб землю народ продав і купив ліки...»

Якби тут був конкурс на кращий коментар, я б голосував за цей, віддавши йому всі 12 балів.
5. земеля / 29 вересня 2017, 13:44
[[ЦИТАТА|4|КН17|
Якби тут був конкурс на кращий коментар, я б голосував за цей, віддавши йому всі 12 балів.
Присоединяюсь.
6. Beri Mor / 29 вересня 2017, 16:13
3.rybolov
«атошники воюють за те,щоб землю народ продав »

СОГЛАСЕН НА ВСЕ 100%.
7. Седой / 29 вересня 2017, 19:38
Бурные плодолжительные аплодисменты
8. Адекватник / 30 вересня 2017, 11:46
2.земеля
«Копейки при нынешних ценах и медобеспечнии. Это по молчаливому принципу"Я вас туда не посылал" Как жалко парней,а вся жизнь еще впереди".»

У парней своя голова должна быть. Не говорю о призванных принудительно, но многие и даже большинство пошли туда добровольно. Они даже не понимают, что они решали вопросы для власти, которая обплевала и лишила всего в том числе и льгот участников ВОВ, РА, ЧАЭС или ограничила их по максимуму. И они думают, что эта власть будет заботиться о них. Да сменится власть и их забудут. Что о них будут говорить в народе, это вопрос десятый. Свою личную моральную трагедию они ощутят позже. Уже сейчас им не могут обеспечить лечение!!! А что будет дальше? И это у нас пока еще по конституции бесплатная медицина. Для всех, между прочим, но оказывается она не бесплатная даже для атошников, которые положили свое здоровье и жизни ради олигархов.
9. Адекватник / 30 вересня 2017, 11:54
3.rybolov
«Бросает солдату-калеке
Пятак или гривенник в грязь. (С.Есенин, Поэма "Анна Снегина"»

Риболове, зараз не то, що свідомі, а й прості учні вже не знають, хто такий Єсенін. Вони вже й російську мову не вивчають, тож не всі навіть прочитають вами процитоване, не говорячи про саму поему, яка, до речі, дуже актуальна зараз, бо описує період Першої світової війни і революції 17-го року. Зараз ті самі сценаристи, руками свідомих вчинили другу революцію і стоїмо ми на порозі третьої світової війни, яка по суті вже йде, поки що переважно в інформаційному просторі.
10. Beri Mor / 30 вересня 2017, 12:30
8.Адекватник
« Да сменится власть и их забудут. »

Це ще дуже "повезе",якщо забудуть.Ті що посилали втечуть однозначно,а їх візьмуть за одне місце,як зараз рядових «беркутівців» після майдану.
11. Адекватник / 30 вересня 2017, 13:33
10.Beri Mor
«Це ще дуже "повезе",якщо забудуть.Ті що посилали втечуть однозначно,а їх візьмуть за одне місце,як зараз рядових «беркутівців» після майдану.»

Рано чи пізно так і буде. Тільки аналогія з беркутівцями тут не підходить. Беркутівці, у відповідності з законом, захищали владу обрану народом від орави "революціонерів", яка б та влада не була. А життя показує вже навіть свідомим, що та влада була краща. Беркутівці нікуди не їздили, ні на Галіцію, ні на Донбас, нікого ніде не вбивали, не вешталися по чужих огородах і дворах за самогоном і т.д і т.п.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації