Вхід | Реєстрація

Правоохоронці Кременчука зрізали металеві двері

Боротьба з незаконним обігом наркотиків - є одним із пріоритетних напрямків у роботі правоохоронних органів Полтавщини.
У місті Кременчуці злочинам по лінії наркоманії міліція вкотре наносить нищівний удар.
Днями, під час проведення оперативних заходів та санкціонованого обшуку в одній із квартир по вул. 50 років Жовтня, правоохоронцями було затримано 32-річного чоловіка, який разом зі своєю матір’ю, займався торгівлею наркотичної речовини -  марихуаною.
Сімейка вела свій «бізнес» напрочуд обережно. На площадці біля вхідних дверей своєї квартири була встановлена відеокамера. Коли приходив клієнт за черговою партією наркотичного зілля, господар квартири перестраховував себе і, оглянувши територію з балкону та відеозапис у камері, впускав та випускав зі свого помешкання відвідувачів.
Звісно, що такого роду бізнес працював би без збою і надалі, якби не професійність та оперативність кременчуцьких правоохоронців, що стала вищою за майстерність горе-наркомана.
Коли міліціонери підійшли до квартири з дозволом на обшук житла, двері їм так ніхто і не відчинив. Тоді оперативники були змушені болгаркою вирізати добротні металеві двері. Коли все ж міліціонери потрапили  всередину приміщення, то застали матір та сина у туалеті під час знищення наркотичного дурману.
«У даній квартирі було вилучено 150 грамів наркотичної речовини - марихуани, а також гроші, здобуті від продажу наркотику, – повідомив Василь Овчаренко, заступник начальника ГУМВС України в Полтавській області – начальник Кременчуцького міського управління, - по даному факту вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 307 Кримінального Кодексу України (незаконний збут наркотичних засобів)».

Автор: Анна Волювач, прес-офіцер КМУ ГУМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 лютого 2010, 16:05 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації