Вхід | Реєстрація

Селещинських школярів зацікавила робота в міліції

Днями, виконуючий обов’язки начальника Машівського райвідділу міліції  В’ячеслав Марков разом із заступником Костянтином Ісіченком, зустрілися із старшокласниками Селещинської школи.
За дорученням начальника Головного управління МВС України в Полтавській області генерал-лейтенанта міліції Михайла Цимбалюка правоохоронці вручили школярам ілюстроване видання з історії міліції Полтавщини за часів незалежності.
Керівник машівських правоохоронців в ході бесіди застеріг молодих людей від необдуманих вчинків, що можуть зламати їм усе життя. А ще запросив бажаючих поповнити у майбутньому ряди міліції.
Старшокласників зацікавила розповідь працівників міліції про свою професію, а тому питань було безліч. Вони запитували про термін навчання у відомчих вишах; які предмети складаються на вступних іспитах; чи можна працювати в міліції без вищої освіти; які вимоги до фізичної підготовки хлопців та дівчат тощо.
Насамкінець правоохоронці запросили школярів у гості до райвідділу. Пообіцяли пояснити, як проводяться слідчі дії, показати озброєння, засоби екіпіровки, тир, навчання особового складу, продемонструвати фільм про роботу місцевої міліції.

Автор: www.mia.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 лютого 2010, 16:06 | Машівка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації