Вхід | Реєстрація

Допоки ж зупинка буде без зупинки?

Автобусне сполучення у Пирятинському райцентрі залишає бажати кращого – це ні для кого не секрет. Іноді, аби проїхати по місту декілька зупинок (адже пенсіонерам, які в більшості випадків є пасажирами міських автобусів, подолати і цю відстань пішки – проблема), треба чекати автобуса півгодини, а іноді й більше.
Добре, якщо хоч чекати доводиться на більш-менш облаштованій зупинці, де сніг чи дощ за комір не капають або сумку можна поставити на сухе місце, а не в калюжу. Та не завжди пирятинцям доступні і такі „радощі”...
Наприклад, зупинка „Абаканська” по вулиці Червоноармійській вже майже рік взагалі відсутня. Якийсь горе-водій ще минулої весни, заїхавши прямо на зупинку, зруйнував її майже дощенту, а на її місці так ніхто нової і не збудував... Ця зупинка досить популярна серед пирятинців, адже розташована поблизу залізничного вокзалу. Жителі так званого „прилуцького напрямку”, які приїздять до райцентру приміським дизелем, чекають там автобуса, аби дістатися до базару. А як же чекати взимку просто неба, коли і сніг мете, і дощ іде, та ще й надворі холодно?
Виконуюча обов’язки міського голови Олександра САЛІВОН, до якої ми звернулися із запитанням: чому ж до цього часу питання із облаштуванням нової зупинки не вирішено, розповіла наступне:
- Ситуація тут досить непроста. Ще за головування Дмитра Шаповала земельну ділянку під зупинкою було віддано в оренду ПП Громенко, яка планувала облаштувати і зупинку, і квітковий кіоск. Я особисто говорила з приватним підприємцем, яка повідомила, що каркас зупинки вже готовий, як тільки погодні умови дозволять, зупинку буде облаштовано.
...Ну що ж, чекали довше, почекаємо й до весни...

Автор: Людмила ВОЛИК, www.piryatin-visti.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 лютого 2010, 16:20 | Пирятин | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації