Вхід | Реєстрація

Бутенківські вибори: конкурс — вісім на місце

Бутенківські вибори: конкурс — вісім на місце

У середу 4 жовтня опівночі виборча комісія по виборах голови і депутатів Бутенківської об’єднаної громади завершила прийом заяв від потенційних кандидатів. Згідно поданих заяв, вісім чоловік висловили бажання позмагатися за посаду керівника першої в історії Кобеляцького району ОТГ.

Як розповів голова виборчої комісії Петро Сільман, станом на 5 жовтня його колеги прийняли і зареєстрували 118 заяв на участь у виборчих перегонах.

На двадцять два депутатські мандати претендують 110 громадян. Висловлюючись студентською мовою, конкурс — п’ять чоловік на місце.

Ще більший ажіотаж викликала пропозиція зайняти крісло керівника першої в Кобеляцькому районі об’єднаної територіальної громади. Там виборча комісія зареєструвала вісім претендентів. Ми вже повідомляли, що першими подали свої заяви діючий сільський голова Микола Скрильник та землевпорядник сільради Сергій Лях.

Після них на участь у виборчих перегонах заявилися вчитель-пенсіонер Іван Шевель, приватні підприємці Павло Гунжель та Володимир Мигаль, педагог із Дрижиної Греблі Раїса Ладатко і молодий житель цього ж села Артем Кульпанов. Останнім заяву подав житель Бутенок, керівник фермерського господарства Микола Сердюк.

 


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 жовтня 2017, 11:29 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації