Вхід | Реєстрація

Брачківка теж святкує

Брачківка теж святкує

І у нашого невеличкого села, що знаходиться на території Світлогірської сільської ради, є своє маленьке свято. Гуляли на ньому практично всі мешканці. Особливо приємно відзначати, що не забули про свою малу батьківщину і ті, хто зараз живуть у Кобеляках. Вони не просто приїхали у село, а й допомогли матеріально.

Зараз, згідно з документами про реєстрацію, у Брачківці мешкають трішки більше семидесяти чоловік. Насправді їх менше. Багато людей лише зареєстровані в селі, а самі давно виїхали в інші населені пункти.

Тим більш приємно було спостерігати за там, що на свято Дня села прийшли практично всі, хто може ходити. Організатори нарахували 54 присутніх. Спочатку брачківців привітали світлогірський сільський голова Тамара Гординська і депутат Зоя Мирна. Їх внесок у життя Брачківки важко переоцінити. Завдяки сільському голові та депутатам, були виділені кошти на ремонт нашого маленького клубу, у якому й відбулося святкування.

У той день вітали практично всіх. Особливого вшанування удостоїлися найстарші жителі Брачківки Людмила Кочерга, Софія Хмарська, подружжя Віктора і Ольги Біденків, Василя та Марії Кришнів, Олександра й Сіми Маліночки, Івана і Ганни Хмарських.

У ході концерту сільський голова вручила спеціальний подарунок учаснику АТО Олександру Ахмацькому і сердечно привітала його як чоловіка, котрий чесно виконав свій обов’язок перед Батьківщиною.
Доки виступали артисти, на подвір’ї готували смачну кашу. Для того, щоб вона вдалася на славу, та для придбання подарунків, потрібні були спонсори. Ї їх вистачило. Як завжди, допоміг місцевий фермер Олег Тараненко, підприємці Петро Нескоромний, Валентин Іванюк, Павло Бугрим, Зоя Білорибець. Приємно, що не з порожніми руками до земляків завітали вихідці з села, які нині живуть у Кобеляках. Добре допомогли підприємці Наталія Мунько, Іван Харченко, Альона Бебко.

Так що, з Божою та людською допомогою Брачківка відсвяткувала.


Автор: Зоя Олійник


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації