Вхід | Реєстрація

Мешканець Полузір’я місяць катався на краденому велосипеді

Мешканець Полузір’я місяць катався на краденому велосипеді

Місяць тому в жителя Полузір’я вкрали велосипед «Липецьк» вартістю 1 000 гривень. А минулого тижня власник побачив, як по вулиці на вкраденому двоколісному техзасобі їде його односельчанин, і заявив до поліції.

Поліцейські порушили проти крадія кримінальну справу за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. А велосипед повернули власнику.

Усього за тиждень до поліції надійшли 102 заяви та повідомлення, 12 з яких внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Так, 26 вересня у Нехворощі невідомі викрали 16 акумуляторів із станції МТС. Того ж дня у Нових Санжарах у мешканки селища вкрали 1020 гривень із банківської картки «ПриватБанку». Як з‘ясували поліцейські, скоїв крадіжку знайомий потерпілої.

27‑го вересня інший мешканець селища заявив про зникнення із будинку 4600 гривень.

30‑го вересня у Зачепилівці з гаража винесли близько 200 кілограмів алюмінію.

1‑го жовтня у Нових Санжарах також сталася крадіжка велосипеда. Поліцейські по гарячих слідах встановили, що привласнив двоколісного житель Лелюхівки. Викрадений велосипед повернули власнику.

1‑го жовтня у полезахисній смузі біля Малого Кобелячка невідомі вирубали 121 дерево — дуби та ясени. За словами очевидців, порубку здійснювала група у складі 6–7 чоловік. Вивезти дерева злочинці не встигли, однак до приїзду поліції зникли з місця події.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 жовтня 2017, 21:16 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації