Вхід | Реєстрація

«Шашлички» — «Весельчаки» — завзяті туристи

«Шашлички» — «Весельчаки» — завзяті туристи

До Всесвітнього дня туризму в Будинку дитячої та юнацької творчості відбувся розважально-пізнавальний захід «Туристичне сватання — 2017».

У розважальному заході взяли участь близько 60 учнів з Царичанської опорної і Прядівської шкіл та керівники гуртків позашкільної установи.

Надія Ніконюк оголосила присутнім:

— Кожен з нас знає, що подорожувати вирушають ті, хто не боїться далеких доріг, хто з нетерпінням чекає нових зустрічей з сонцем, вітром, багаттям, наметом. Як називають таких людей?

Діти вигукують: «Туристи!» Далі малеча розділилась на команди та придумала назви «Шашлички», «Весельчаки», «Ромашки». Подвір’я БДЮТу перетворилося на імпровізовані галявини: «Туристичні перешкоди», «Попади в ціль», «Бігом по лісі», «Конкурсні естафети», «Турист — знавець пісень і кращий виконавець», «Кафе «Крендель» тощо. На кожній галявині на учасників чекав керівник гуртка, який проводив пізнавально-розважальні конкурси, ігри, забави. Діти залюбки долали перешкоди, були спритними у змаганнях, дотепними у відповідях, влучними у стрільбі, талановитими у піснях і малюванні носами, були спортивними, завзятими, обізнаними.

У проведенні заходу допомагали працівники ФСК «Мир». Вони організовували ігри і конкурси спортивного характеру.

За відгуками учасників заходу, їм було цікаво і весело, а прядівчанам навіть не хотілося їхати додому.

З об’єднанням громади відвідувачів БДЮТу стало набагато більше. Тепер у кожного школяра з’явилася можливість відвідувати гуртки за бажанням. Для цього їм організований підвіз автобусами.


Автор: Олена МАРЕНИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 жовтня 2017, 19:47 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації