Вхід | Реєстрація

Поліцейські знайшли водія, який у Кобеляках збив людину і втік

Поліцейські знайшли водія, який у Кобеляках збив людину і втік

Повідомлення про те, що у місті Кобеляки автомобіль «RENAULT» збив людину надійшло до поліції близько 13-ї години 8 жовтня. Внаслідок ДТП, 41-річний чоловік отримав тілесні ушкодження і був доставлений до лікарні. Автомобіль з винуватцем одразу ж зник з місця пригоди.

На пошук та затримання автомобіля було орієнтовано весь особовий склад Полтавщини. Вже через 2 години підозрілий автомобіль поліцейські зупинили на стаціонарному посту в Лубенському районі.

33-річний чоловік зізнався у скоєному і дає покази слідчим. Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального Кодексу України. (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 жовтня 2017, 09:59 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації