Вхід | Реєстрація

«The New York Times» розповів про корупцію «по-полтавськи»

«The New York Times» розповів про корупцію «по-полтавськи»

"What Makes Ukraine a Hotbed of Intrigue?" - "Що робить Україну вогнищем інтриг?". Під такою назвою у виданні "The New York Times" вийшла стаття про скандальну полтавську корупцію

Зокрема, кореспондент The New York Times  розповів про міжнародного кіберзлочинця Геннадія Капканова, якого наступного дня після гучного затримання відпустила на волю полтавська суддя Лариса Кулешова.

Також йдеться про антипода останньої – суддю того самого Октябрського райсуду Ларису Гольник, за сприяння якої було задокументовано протиправні дії представника мера – закрити його справу в обмін на 5 000 доларів. Однак у цій історії ніхто досі не покараний.

Подібні ситуації обурюють увесь цивілізований світ, але українська влада та правоохоронці  займають споглядальну позицію.

Полтавське фіаско допомагає пояснити, чому Україна, країна з такою великою кількістю  освіченого населення, родючих сільськогосподарських угідь та активного громадянського суспільства, схильна натомість генерувати так багато гучних скандалів  — сказано у статті американського журналіста.


Автор: «Полтава365»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 жовтня 2017, 16:43 | Полтава | Цікаве
1. Selena2017 / 12 жовтня 2017, 12:44
Чим би ми й ще здивували світ....
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації