Вхід | Реєстрація

Раз добром зігріте серце вік не прохолоне

Раз добром зігріте серце вік не прохолоне

Усі знають, що для щасливого життя людині потрібні дружна любляча сім’я та приязне ставлення оточуючих. Тоді у людини буквально виростають крила і вона може здолати будь-які життєві труднощі.
Саме це я відчув, поселившись у красивому і затишному селі Дрижина Гребля. Мене приємно вразили щирість і доброзичливість місцевого люду, незалежно від їх статків і соціального стану. А ще більше вразило ставлення людей, які мають владу і гроші. Часто буває, що так звані «сильні світу цього» черствіють душею, стають байдужими до чужого горя і проблем, ніколи й нікому не простягнуть руку допомоги. У Дрижиній Греблі все не так. Щоб не бути голослівним, розповім випадок із власного життя.
У мене захворів маленький син. У нього виникли серйозні проблеми зі слухом. Без медичної допомоги все могло закінчитися дуже печально для дитини. Спроби медиків допомогти хлопчику методами звичайного лікування результату не давали. Та з’явилася іскорка надії. Потрібно було лише придбати закордонний слуховий апарат. Стояти в черзі і чекати, доки з бюджету виділять гроші на його придбання, ми не могли. Відбулися б непоправні зміни в дитячому організмі і наш син втратив би слух остаточно. Своїх грошей для того, аби придбати дорогий прилад іноземного виробництва, у сім’ї не було. Не було і знайомих, які б могли вирішити наше питання «по блату» чи іншим способом.

Тоді я звернувся за порадою до керівника місцевого агропідприємства СТОВ «Україна» Зінаїди Норки. Вона, не роздумуючи, згодилася допомогти. І миттєво почала це робити. Зінаїда Антонівна одразу зателефонувала у Київ до професора медицини, проконсультувалася з ним. А невдовзі ми з дитиною вже поїхали у Полтаву. Усі витрати на лікування взяла на себе Зінаїда Норка.

І зараз наша дитина нормально чує і повноцінно розвивається. Уявити нашу радість і оцінити вдячність за допомогу можуть лише ті, хто потрапляв у подібну ситуацію (не дай, Боже, такого нікому!).

Коли у нашій сім’ї народилася п’ята дитина, донечка Ауріка, нам знову допомагала Зінаїда Норка. Вона одразу виділила 10 тисяч гривень і зробила подарунки іншим діткам. І, наскільки мені відомо, Зінаїда Антонівна опікується всіма багатодітними сім’ями у нашому селі. Та й про людей похилого віку не забуває, на свята робить їм подарунки, а то й просто підтримує добрим словом, а коли потрібно, той матеріально.

То ж від імені своєї сім’ї у переддень світлого свята Покрови хочу подякувати Зінаїді Норці за все те добро, що вона зробила для нас та інших жителів Дрижиної Греблі.

Хай Божа Матір і люди оберігають та допомагають Зінаїді Антонівні, а добро, засіяне нею, проллється благодатним дощем у спраглу ниву й проросте подякою і вдячністю.


Автор: Микола Кузнєцов, багатодітний батько з Дрижиної Греблі


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 жовтня 2017, 09:12 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації