Вхід | Реєстрація

У мешканця Лелюхівки вдома знайшли пістолет

У мешканця Лелюхівки вдома знайшли пістолет

За тиждень до Новосанжарського відділення поліції надійшли 105 заяв та повідомлень. У 8-ми випадках були порушені кримінальні справи.

У мешканки Старих Санжар з 30 вересня по 2 жовтня в будинку розбили скло і вкрали 5 тисяч гривень, срібний ланцюжок, електромотор та інші речі. Незабаром поліція знайшла крадія. Ним виявився 20‑річний житель Полтави.

4‑го жовтня у жителя Крутої Балки вкрали причіп вартістю 3 тисячі гривень, який стояв за двором помешкання.

А працівники залізниці виявили крадіжку 51 штуки клем-болтів із залізничного полотна.

За тиждень зафіксували два випадки шахрайства. Так від управління праці та соціального захисту населення надійшла інформація, що мешканець Сухої Маячки подав неправдиві дані стосовно реєстрації членів родини і йому з 2015‑го року нарахували субсидії на 82 тисячі 228 гривень.

7‑го жовтня до мешканки Нових Санжар зателефонував невідомий, який назвався працівником «Ощадбанку». У розмові дізнався особисті дані картки і зняв із рахунку 4 378 гривень.

5‑го жовтня до поліції звернувся мешканець села Дубина, який повідомив, що у жителя Лелюхівки вдома зберігається вогнепальна зброя. Під час санкціонованого обшуку працівники поліції вилучили у 47‑річного жителя Лелюхівки стартовий пістолет калібром 8 мм із магазином.

— З огляду на цей факт, хочу нагадати мешканцям району, що у нас триває місячник добровільної здачі зброї, — нагадав начальник відділення поліції Владислав Грімов. — У цей період можна принести і здати незареєстровану зброю, боєприпаси, знайдені під час розкопок і так далі. У цих випадках кримінальної відповідальності не буде.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 жовтня 2017, 18:38 | Нові Cанжари | Кримінал
1. Selena2017 / 14 жовтня 2017, 10:21
У мешканки Старих Санжар з 30 вересня по 2 листопада в будинку розбили скло і викрали....

Яка затяжна в часі крадіжка. Це, мабуть, нова методика у злочинців. Веселого ранку всім!
2. Професор / 14 жовтня 2017, 11:20
Гадаю, в цьому будинку просто ніхто не проживав (або скоріш - був відсутній у ці дні).
Головне, що злочинця знайшли.
загалом на моє враження останні роки відчуття безкарності у злочинців починає зростати. Особливо сумні результати деяких судів, коли за згвалтування дали 4 роки умовно, а за вбивство - два роки умовно (обидва - учасники АТО, хоча, можливо - це просто збіг такого дивного суддівства з цим фактом)... Але знаючи можливість подібного результату кожен потенційний злочинець при прийнятті рішення скоєння/нескоєння злочину може використати саме цей збіг та скоїти злочин, сподіваючись, що навіть якщо його спіймають, покарання не буде дуже суворим.
Також дивним є те, що разом з таким дивним правосудом, існують вироки на 5 , 9 років позбавлення волі за злочини, які поряд з вбивством важко назвати тяжкими.
такий от диссонанс.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації