Вхід | Реєстрація

У Кунцевому чоловік украв 20 000 гривень

У Кунцевому чоловік украв 20 000 гривень

За тиждень до Новосанжарського відділення поліції надійшли 132 заяви та повідомлення, з яких за 22‑ма порушили кримінальні справи.

 

Крадіжки

9‑го жовтня у жителя Малої Перещепини викрали з будинку  два пластикових вікна, газову автоматику, плиту.

9‑го жовтня у жителя Нехворощі вночі вкрали велосипед «Україна» вартістю 500 гривень, який він залишив біля кафе ПП Дубович.

11‑го жовтня від жительки Мар’янівки надійшла заява про те, що на початку липня невідомий викрав із її господарства бензопилу марки «Ера» та металошукач «Ера» на суму 3200 гривень. Того ж дня від громадянки Л., також жительки Мар’янівки, надійшла заява про крадіжку велосипеда «Україна» та металошукача. Здійснив крадіжки житель Руденківки, 1991 року народження.

13‑го жовтня від жительки міста Полтава надійшла заява про те, що з її будинку в Нових Санжарах украли котел марки «Юнкерс», п’ять батарей та металевий люк. Поліцейські розшукали крадія. Ним виявився раніше несудимий житель селища, 1994 року народження.

14‑го жовтня від жительки Кунцевого надійшла заява про крадіжку з будинку грошей у сумі 20 000 гривень. Скоїв крадіжку невідомий, якого господарка впустила до будинку.

15‑го жовтня у Нових Санжарах із припаркованого авто «ВАЗ-2112» невідомий украв продукти харчування.

 

Наркотики

За тиждень поліцейські затримали трьох громадян за збереження наркотиків. Так, 9‑го жовтня під час обшуку будинку 43‑річного жителя Старих Санжар поліцейські знайшли близько 650 грамів речовини, яку експертиза визнала наркотиком канабісом. 11‑го жовтня у мешканця Лелюхівки, 1980 року народження, знайшли коноплю вагою 100 грамів. Того ж дня під час операції «Наркотик» поліцейські затримали у центрі Нових Санжар 24‑річного чоловіка, у якого під час обшуку знайшли паперовий згорток із 15‑ма грамами канабісу.

 

Шахрайство

За тиждень до поліції надійшло одне повідомлення про шахрайство. У Руденківці 43‑річна місцева жителька дала знайомому на ім’я Сергій свій мобільний телефон «Самсунг-Гелаксі», вартістю 2700 гривень. Тепер телефон і знайомого шукають поліцейські.

 

ДТП

10‑го жовтня о 8:00 житель Забрідок за кермом ВАЗ-2106 їхав у Нових Санжарах по вулиці Першотравневій до вулиці Незалежності. І наїхав на велосипедистку, громадянку Ц., 1958 року народження, яка рухалась у попутному напрямку. Від зіткнення жінка отримала закриту черепно-мозкову травму, забій правої та лівої руки. Про наїзд поліції повідомив сам водій-винуватець.

15‑го жовтня по дорозі Полтава — Олександрія у напрямку Полтава їхало авто ВАЗ-2107 під керуванням жителя Великих Сорочинців, 1994 року народження. Неподалік Кунцевого він не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Під час ДТП постраждав племінник водія, 2013‑го року народження, який отримав порізи та подряпини. Від госпіталізації потерпілий відмовився.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 жовтня 2017, 17:45 | Нові Cанжари | Кримінал
1. don / 19 жовтня 2017, 21:28
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Блять, уже вікна крадуть. В Марянівці мабуть в кожній хаті металошукач
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації