Вхід | Реєстрація

Депутати зібралися на останню сесію

Депутати зібралися на останню сесію

12‑го жовтня відбулася сесія Новосанжарської селищної ради. Депутати розглянули десяток питань і попрощалися. Це було останнє засідання обранців цієї каденції.

 

На сесії не ходить, але на вибори йде

Перед початком сесії депутати селищної ради у коридорі обговорюють майбутні вибори. Дехто з обранців, зокрема Світлана Левицька та Володимир Дмитришин, зізнаються, що не балотуватимуться у депутати знову. Михайло Постольник розповідає, що часто чує від земляків питання: скільки отримує за «роботу» у селищній раді. Колеги сміються. Нагадаємо, що робота депутата місцевої ради не є оплачуваною і не приносить йому ніякого фінансового доходу.

Зрештою депутати з’ясовують, що більшість із них на вибори таки йтиме. Навіть ті, хто регулярно не відвідують сесій та засідань комісій. Дуже дивуються, що їх колега, яка у цьому році не відвідала жодної сесії, знову подала свою кандидатуру на вибори.

— Знову пройде, щоб не ходити на сесії! — констатують колеги.

Звучить гімн. Депутати співають. Сесія розпочинається.

 

Дали грошей школі і не дали садку

Під час сесії депутати голосують за виділення 10100 гривень Зачепилівській загальноосвітній школі для встановлення дверей із решіткою та замком на комп’ютерному класі. І відмовляють у виділенні 15 500 гривень селищному дитсадку «Лелеченька».

— Ми зараз відмовляємо, але це питання знову буде на наступній сесії, — пояснює селищний голова Інна Коба.

Далі депутати швидко голосують за поточні питання. Зокрема вводять у селищній раді посаду спеціаліста І категорії з питань житлового господарства.

Також приймають рішення про списання техніки Новосанжарського СККП, яка не використовувалась більше 15 років.

 

Попрощалися до виборів

Наприкінці сесії Інна Коба нагадує депутатам, що з 1‑го січня їм потрібно буде знову подавати щорічні декларації. І дякує обранцям за роботу. Окремо — тим, хто вже не балотується і не бере участі у виборах.

— У депутати ми не йдемо, але будемо надалі вам допомагати, — обіцяє Світлана Левицька.

Решті депутатів селищний голова бажає успішної кампанії і повернення до сесійної зали після виборів.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 жовтня 2017, 10:14 | Нові Cанжари | Політика
1. Selena2017 / 23 жовтня 2017, 17:04
Інно Олександрівно, чому в своєму агітаційному буклеті, який розлетівся всіма Санжарами, потрапив навіть у церкву, ви прикрасили себе лише оберемком троянд? За перелічені в ньому славні діла треба було вінчати себе і лавровим вінком, як нобеліата. Отакий недогляд!.....
Можна передбачити, чого мені чекати отут від дона, вашого палкого прихильника...
2. Ukrop17 / 25 жовтня 2017, 11:23
Робота депутата полягає не в статистичному голосуванні питань, рішення по яких уже давно прийнято, не в збиранні 5000 гривень на подарунок голові, не в бек-вокалі, а у вирішенні актуальних для виборців питань. Дуже шкода, що мало хто це розуміє((
3. Selena2017 / 25 жовтня 2017, 15:12
Всі бажаючі знову бути депутатами сповідують принцип : " Хорошо сидим ..."
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації