Вхід | Реєстрація

Міні-футбольне поле в парку зникне?

Натомість нову спортивну споруду можуть збудувати на території загальноосвітньої школи №2.

На останньому засіданні виконавчого комітету очільник міськради Олександр Копелець зачитав лист начальника відділу освіти про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,011 гектара по вулиці Раїси Кириченко, яка знаходиться під спортивним майданчиком зі штучним покриттям. Тобто, керівник освітян Наталія Коваль повідомила міську раду, що відділ освіти бажає виготовити документи на спортмайданчик в парку Богдана Хмельницького, який перебуває на балансі установи.

З неофіційних джерел стало відомо, що документи на землю потрібні для того, аби отримати з області субвенцію на придбання нового штучного покриття.

Міський голова пояснив присутнім:

— Цей майданчик зі штучним покриттям — це клітка, де грають у футбол. До речі, коли в минулому році ми попросилися туди на тренеровки, то нас не допустили. Ну це, як сказать, не є підставою відмовити. Ми ж з вами плануємо робити реконструкцію парку. Тому є пропозиція пока їм відмовити. І залишити це питання до весни. Тому що на майданчику штучне покриття фактично вийшло з ладу, воно своє відпрацювало. І, на мою думку, якщо там шось десь будувати, то краще будувати на території «другої» школи. Там є і поле, і рядишком — садочок занедбаний. Посередині біля цього можна ставити й там (новий спортивний  майданчик — авт.). Тому є пропозиція відмовити.

Володимир Рева наголосив на тому, що в зверненні вказана орієнтовна площа 11 сотих.

— Ну, 20х40 — це 8 сотих, — підрахував Копелець. — Для чого їм ще три сотих?

— Такими розмірами майданчики ніде в городах не ставлять, — зауважив Іван Харченко. — Це вже оджите. 60х30 вони всі ставляться.

У підсумку члени виконкому відмовили начальнику відділу освіти.

 

Не розуміють чи прикидаються?

Пропозиції Олександра Копельця заставляють задуматись. Невже міський голова не розуміє, що спортивний майданчик — це не лише штучне покриття, а ще й основа під нього. Вона на сьогодні коштує майже півмільйона. Та, можливо, Олександр Олександрович думає, що штучне покриття на голу землю можна розстелити і грати у футбол.

До речі, серед членів виконкому є як спортсмени, так і люди, які приймають активну участь у спортивному житті міста й району. Та вони чомусь не підказали міському голові, яка будова спортивного майданчика.

Хоча є й інший варіант. Міська рада планує провести в Кобеляках всеукраїнський футбольний турнір. І спеціально для цього збудують правильних розмірів спортивний майданчик. Шоб було «не оджите, а як у городі».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 жовтня 2017, 12:03 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації