Вхід | Реєстрація

«Дніпровський Драй» на теренах Приорілля

«Дніпровський Драй» на теренах Приорілля

Нещодавно у Царичанці в районі Селянського пляжу відбулися змагання з їздового спорту за участю собак різних порід.

У «Дніпровському Драї — 2017» взяли участь представники 5 областей України. Організатори змагань з їздового спорту — власник питомника сибірських хаскі Ян Штандаров і «Клуб Dnepr Dog Trophy».

Партнерами в організації змагань були клініка «Апіmаlia» та Дніпровський центр повітроплавання «Сапсан».

Захід об’єднав усіх шанувальників активного сімейного відпочинку. Змагання відбулися як для спортсменів з досвідом, так і для новачків. До звичайних дисциплін, байджорингу і канікросу, був приєднаний канікрос «Дебют» (від 500 до 1000 метрів). Ця дисципліна дозволяє взяти участь спортсменам з фактично будь-якою фізичною підготовкою і будь-якими собаками. У байджорингу-міні взяли участь спортсмени із собаками малих порід. Змагання також передбачає і дитячі старти у двох вікових категоріях: молодшій, з 2 до 12 років, і старшій, з 12 до 16 років (дистанція 200 — 300 метрів). На дистанції вітається супровід дітей батьками. Власникам однієї собаки, яка бере участь у байджорингу, дозволявся ще й один старт в колісній дисципліні (велосипед, скутер). Вікова категорія учасників змагань (чоловіків і жінок) не була обмеженою: від 16 і понад 40 років.

Спеціальним гостем і учасником «Дніпровського драю» у дисципліні канікрос став Валерій Петров, майстер спорту СРСР з важкої атлетики, титулований ветеран, якому на сьогодні 73 роки.

Захід відбувся при підтримці Царичанської селищної ради. Організатори забезпечили учасників змагань і глядачів гарячою їжею, музичним супроводом. Чергували медичні працівники та поліцейські. Вагому допомогу в організації і проведенні змагань надали волонтери.

У планах організаторів — влаштувати подібний захід ще у грудні цього року. Поки що учасники з Царичанки не брали участі у змаганнях, але це лише питання часу.


Автор: Олена МАРЕНИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 жовтня 2017, 13:28 | Царичанка | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації